Welkom op mijn website!

Mijn naam is Rob Jansen, ik woon in Wijchen en mijn grote passie is fotografie!!
Rob_k
Van jongs af aan liep ik al met een camera te leuren en combineerde dit met mijn andere passie, concerten bezoeken. Daarom had ik bijna altijd mijn cameraatje bij me en kon zo mijn idolen als AC/DC, Queen en Van Halen fotograferen.
In 2014 ben ik afgestudeerd aan de FotoVakSchool in Boxtel en mag me sindsdien fotograaf noemen.Begin 2016 heb ik me in laten schrijven bij de K.v.K en heb mijn eigen bedrijf Rob Jansen Fotografie opgestart.Inmiddels ben ik in het bezit van een kleine studio met professionele apparatuur waar ik me helemaal kan uitleven.
Mijn grote passie is het fotograferen van mensen in welke vorm dan ook. Dat kan zijn in de studio, op locatie, maar ook bij het uitoefenen van een sport, of het geven van een concert.
Hierbij ben ik me gaan specialiseren in het maken van Fine Art en High End portretten, waarbij het karakter en de uitstraling van de geportretteerde centraal staat! Zo kiezen de meeste particulieren voor een spontane en vrolijke uitstraling, terwijl er in de zakelijke wereld vaak een combinatie van autoriteit en toegankelijkheid wordt gekozen.
Bij Fine Art Portretten gaat er veel aandacht uit aan de “look and feel” van de foto. Door gebruik te maken van het juiste licht/houding/pose/styling en achtergrond, ontstaat er die unieke sfeer en karakter, die ervoor zorgt dat de foto er echt uitspringt!
Mijn uitdaging als fotograaf is om dat ene unieke moment, sfeervol en voor altijd vast te leggen. Met als doel, dat wanneer u de foto later weer terugziet, er weer dezelfde emoties en gevoelens naar boven komen, als in de tijd dat de foto gemaakt werd. Daarbij maakt het niet uit of het om een concert, een bruiloft, een portret of een bedrijfsreportage gaat.Voor mij blijft de uitdaging hetzelfde!
Zoekt u een professionele fotograaf voor uw portret, bruiloft, bedrijfsreportage, of voor het vastleggen van een concert of sportwedstrijd?
Neem dan gerust contact met me op!
Rob Jansen Fotografie
Elzenweg 31, 6601 HJ, Wijchen
KvK: 65312783
Btw-id: NL001497989B08
email:         mail@robbiejansen.nl
telefoon:    06-11706072